De eldste går foran og viser vei

Tobias, Vegard og Anders har mye erfaring og rutine, og har brukt vintermånedene godt. De går nå foran i en gruppe som har satt seg, trives og gleder seg til sesongen.

I Tobias, Vegard og Anders har vi i år en uvurderlig sentrallinje bestående av spillere med lang fartstid, masse rutine og ikke minst spillere som er tydelig i spillergruppa.


Tobias har 128 kamper for TUIL og har scoret 6 mål siden debuten i 2014, og er en bauta i midtforsvaret. I tillegg har han kamper for Hødd, Senja, Alta og en sesong i Finland, som gjør han til en viktig spiller inn mot en ny sesong.

Anders Karlsen kom til TUIL i 2016. Er Bodø-gutt, som også har spilt kamper for Mjøndalen og Stavanger. Han har fått 98 TUIL-kamper i beltet og scoret 4 mål. Jus-studenten som trives best sentralt på midtbanen, er en viktig brikke av mange grunner nå som vi nærmer oss seriestart.

Vegard Lysvoll kom til TUIL i 2009. Han har scoret hele 104 mål på 249 kamper og har markert seg i dalen i mange år og vil nok bli en av de som blir husket lenge. Han har i tillegg kamper for Lofoten og Tromsø IL, men vil alltid blir husket for årene i Tromsdalen. 

Disse tre blir viktige - både på banen, men også for å sette standarden i treningshverdagen, i spillergruppa og som veiledere for våre yngste spillere.

 

 

Annonse: