DENNE UKEN STARTER SERIESPILLET FOR BARN OG UNGDOM

Etter lang ventetid, så starter seriespillet for våre yngste lag opp denne uken, og vi vil få de første kampene på TUIL Arena fortløpende

Alle innen TUIL Fotball har brukt vinteren og våren godt for å forberede seg til seriespillet, og heldigvis starter dette opp denne uken. Det er fortsatt begrensninger knyttet til kommunegrenser og hvilke lag man kan spille mot, men det blir mange kamper for alle våre lag uansett.

Du finner lett ut hvilke kamper som spilles når og hvor ved å bruke følgende lenke:

Kamper Troms Fotballkrets

I tillegg kan du laste ned appen "Min Fotball" og legge til dine egne lag og favorittlag slik at du til enhver tid har oversikt over neste kamp.

Gjennomføring av kamp – breddefotball i TUIL

  • Syke personer skal holde seg hjemme
  • God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
  • Holde minst en meters avstand og redusere kontakt mellom personer utenfor kampen også ved reise til og fra.
  • God avstand (min. 2 meter) til andre grupper som trener eller spiller kamp

Bruk av garderober/toalett

Det åpnes ikke for generell bruk av garderober. TUIL spillere oppfordres til å komme ferdig skiftet til arenaen. Det er mulig for lag i ungdomsfotballen å bruke garderober ved forespørsel, hjemmelaget blir da ansvarlig for vask av garderober i etterkant av kamp. Det skal alltid være 1 meter avstand mellom spillerne. Bortegarderoben forbeholdes bortelag, og TUIL spillere kan benytte de to mindre garderobene ved behov. Kontakt administrasjonen for å avtale bruk ([email protected]).

Etter kamp skal hjemmelaget sørge for at brukte garderober sprayes med vaskemiddel. Pumpeflaske med vaskemiddel står lagret ved bord innenfor inngangen vendt ut mot kunstgresset. Spray godt på kontaktflater i garderoben og tørk over med papir, vær nøye med å få vaskemiddel på hele området som skal vaskes.

Det er tilgang til toalett i TUIL Arena II frem til kl 21:00.

Registrering av deltakere

Alle som deltar på kamparrangementet skal registreres for å sikre mulighet for smittesporing, dette gjelder også publikum.

TUIL har laget en løsning med QR-kode som kan brukes av alle deltakere på arrangementet. Koden kan også søkes opp på https://www.lagetmitt.net/. Velg Covid-19 registrering øverst på siden, søk på TUIL Tromsdalen fotball som arrangørklubb og velg kampen du er deltaker på. 

QR-kode hjemmekamper.jpg

 

Kampvert

Kampvert-vester er tilgjengelig i kiosken i 1 etasje på TUIL Arena II hvor hallvaktene sitter. Lagets kampvert har som oppgave å sørge for at publikum holder seg på tribunene og ikke på spilleflatene av smittevernshensyn.

Soner under kamp

Publikum (foreldre, familie og andre) skal oppholde seg på tribunen når det pågår kamper på TUIL Arena. Vi ønsker at kun spillere og lagledere skal oppholde seg på kunstgresset – dette gjelder både inne og ute.

 

 

 

 

 

Annonse: