DET SKJER MYE SPENNENDE I UTVIKLINGSAVDELINGEN

I og med at barn og unge under 20 år i store perioder kunne ha trent som vanlig, så er det stor aktivitet i klubben, samt at det skjer spennende ting i utviklingsavdelingen i TUIL.

Siden starten av året har vi fått trent godt på aldersbestemt i klubben! Treningen som gjøres på feltet er grobunnen av det viktigste som gjøres i klubben – nemlig skape så god aktivitet for så mange barn- og unge i vårt nærmiljø. Her vil jeg rette en stor takk til alle de fantastiske trenere som tar på seg frivillige verv i klubben og bidrar til dette.

Tusen takk!

Etter en start på året hvor vi kanskje trodde og ihvertfall håpet at vi skulle gå mot en vanlig hverdag, har denne måtte enda vente litt på seg. Dette har medført til utfordringer med og få gjennomføre både vinterserie og treningskamper, men vi er positive og legger ned det arbeidet situasjonen tillater oss å gjøre.

Siden starten av året har vi fått et enda tettere samarbeid på fastlandet. Spesielt er dette synlig på G06 hvor Tuil, Ulfstind og Reinen har jobbet tett sammen. Her har vi laget et tilbud hvor de mest motiverte møtes hver onsdag og noen lørdager for trening på tvers av lag. Vi har også spilt noen kamper mot TIL C hvor alle spillerne får god matching på et høyt nivå, mot en veldig god motstander. Kan også si det er gledelig og se trenerne på «tribunen» når guttene har treningsøkt – dette vil knytte klubbene enda tettere sammen!

Fastlandslaget
Fastlandslaget 2006

Å når motivasjonen for et sånt «prosjekt» er å skape enda mer aktivitet for de som ønsker dette, men fortsatt spille på sine respektive lag i nærmiljøet, treffer det vår filosofi veldig godt!! Her vil jeg nevne Tom Høgli, Geir Nordby og Jørn Henriksen i Reinen, Frode Martinsen og Andre Zachariassen i Ulfstind, Kristian Pettersen og Audar «storingen» Dykoren i TUIL for fantastisk initiativ og stor samarbeidsvilje!!

Ønsker også å nevne fotballskolen som vi viderefører fra fjoråret, denne er 21-25 Juni og blir ledet av instruktører fra A-laget og junior-laget på herresiden, samt damelaget og har per dags dato 93 påmeldte. Her får spillerne bryne seg på 7 fotballøkter, 2 turnøkter og ei styrkeøkt. Fortsatt noen plasser igjen – så her må man raske seg å melde seg på.

TUIL-skolen har vi også videreført fra fjoråret og går vær mandag kl.1430-1600. Her har vi hatt 23 spillere under kyndig ledelse fra A-spillerne, Tobias Vibe og Sigurd Grønli. Et flott ekstratilbud rett etter skoletid hvor spillerne får fylt på med aktivitet i en periode med mindre tilgjengelighet på halltid.

A-laget må fortsatt vente på klarsignal med å komme i gang med seriespill. Men det trenes godt og har ofte internkamper på programmet ila uken. Vi fortsetter det tette samarbeidet mellom A-laget og vår utviklingsavdeling og har jevnlig 4-6 spillere som hospiterer opp til A-laget. Dette arbeidet har også resultert i at Elias Caspersen Egerton har signert en avtale som strekker seg ut 2023 og er flyttet permanent opp i A-stallen vår.

Elias Egerton signerer II
Elias Egerton signerer med TUIL

Først og fremst kommer dette gjennom en fantastisk jobb av Elias selv, men viser også at det er mulig og ta stegene i TUIL.

Vi gratulerer Elias og familien og gleder oss til og følge han i fremtiden på A-laget.

 

David

Annonse: