ENDELIG I GANG IGJEN

Det er nå gått 22 måneder siden siste seriekamp for damelaget, men i august starter seriespillet både i 2 og 3 divisjon. De starter derimot høsten med NM cup kamp mot Fløya på TUIL Arena, onsdag kl 19:00

Etter å ha blitt satt "på vent" med store deler av fotballen i Norge, så er nå alt klarert for oppstart serie. De skal i år spille i 2 divisjon og 3 divisjon, og det blir en hektisk høst med mange kamper.

Foreløpig kampoppsett for 2 divisjon finner du her: Terminliste 2 divisjon avd 8

Foreløpig kampoppsett for 3 divisjon finner du her: Terminliste 3 divisjon

Sesongen starter med en NM cup kamp mot Fløya onsdag 4 august på TUIL Arena kl 19:00, og blir en brå start mot et lag som har holdt både treninger og kamper i gang lenge nå. Fløya - som neste år heter Tromsø 2020, har målsetning om nå toppserien innen få år, og har fått et rigg rundt laget som er veldig bra.

TUIL har i løpet av disse snart 2 årene holdt i gang aktivitetsnivået og kjørt treninger uten å vite når neste kamp er, og stallen i dag er en blanding av erfarne spillere som har vært i TUIL noen år, nykommere som har glidd fint inn i miljøet samt en del unge spillere som har trent godt i vinter.

Det blir spennende å se hva serien bringer og hvordan laget fremstår i kamper, og kjenner vi Ronny og Lars rett så blir det mye å se frem til i høst. 

TUIL - FLØYA

TUIL Arena onsdag 4 august kl 19:00

#heiadaln

STyrke 2.jpg

 

Annonse: