Fastlandslaget finner tonen på og utenfor banen

I hele vinter har G15 lagene til TUIL, Ulfstind og Reinen kjørt fellestreninger i TUIL Arena for å gi et ekstra tilbud, og nå har de også fått testet seg i to treningskamper

I hele vinter har disse guttene vært under kyndlig ledelse av David Lundblad, Jakob Vollstad og Anders Karlsen. De har trent regelmessig hver onsdag og annenhver lørdag på TUIL Arena.

Trenerne for de lagene har også støttet opp rundt dette prosjektet som gjøres for første gang. Både Audar og Kristian fra TUIL, Frode og Andre fra Ulfstind og Jørn og Geir Tore fra Reinen lovpriser initativet og har konkludert med at dette løfter entusiasen og trøkket inn i de respektive lagene.

Fastlandstrioen
Dennis (Reinen), Vetle (Ulfstind) og Brage (TUIL)

Den ene målsetningen med dette samarbeidet er å opprettholde best mulig miljøer og lag i de tre klubbene nå som guttene er blitt 15 år. Dette for å bidra tilat vi har flest mulig lag å spille mot, lengst mulig. Den andre er å gi et godt ekstra tilbud i form av trening i andre omgivelser, og under andre trenere for å gi ekstra motiviasjon og inspirasjon - noe som er lett å måle responsen på om du overværer en trening med dette herlige gjenget.

Fellesnevneren er at alle disse guttene er fra fastlandet, mange av de går på samme skole, og møtes nok om 1,5 år på Tromsdalen videregående skole. At de er i omgivelser hvor rammene er trygge, at det tas vare på mange spillere, og at de får utviklet seg videre - sammen, er nok en grunn til at de kommer igjen og igjen på trening.

I dag møtte de gutan fra Alfheim - TIL C, til treningskamp på TUIL Arena, og etter en jevn kamp, hvor Fastlandslaget var hakket vassere, vant Fastlandslaget 3-1 etter 2x40 minutter. Målscorere var Sverre og Brage x 2, og laget fremsto robust, trygt og spillende, og det ble etterhvert en underholdene kamp. 

Det er forhåpentligvis ikke lenge til serien begynner, og da ønsker vi G15 lagene til TUIL, Ulfstind og Reinen lykke til med sesongen.

Annonse: