Fin start, lite poeng

De første 20 minuttene av helgens kamp mot Hødd var det beste vi har sett av TUIL i år, men det holdt ikke til å få med oss poeng mot topplaget fra Ullsteinvk

Det var et veldig offensivt og angrepsvillig TUIL- lag vi fikk se fra start mot Hødd i helga, mange tøffe dueller og kvikke kombinasjoner preget åpningen uten at det ble skapt de helt store sjansene.

I det vi var i ferd med å virkelig feste grepet gir vi bort et frispark på egen halvdel, markering i eget felt er viktig i fotball. Dessverre maktet vi ikke å gjøre denne jobben godt nok og en Hødd- spiller fikk headet upresset mot mål. Selv en kjemperedning fra Theo var ikke nok, for på returen kom nok en Hødd- spiller alene og satte den kontant inn til 0-1. Vi tar med oss at det nok burde vært vinket for offside i situasjon, men det var uansett en situasjon som kunne vært håndtert. 

 
Vegard Lysvoll.JPG
Vegard Lysvoll

Etter målet i mot falt vi litt ned med tanke på fart i beina og mistet mye av den fine offensive fotballen som ble vist i starten og omgangen ebbet ut uten at det skjedde noe særlig. 

Andre omgang forsatte dessverre litt i samme stilen som avslutningen av første omgang. Noen innbytter satte litt mer fart på laget, uten at vi klarte å skape de store mulighetene foran mål. Et godt Hødd- lag utnyttet dette og fikk til en en avslutning fra litt kort hold som ble slått til corner av Theo. Nok en fin redning, men til lite nytte da corneren ble headet rett i mål til 0-2. 

Laget skal ha ros for å stå kampen ut og jobbe for en redusering, men vi kom dessverre ikke til noen farligheter og det endte til slutt med seier til Hødd som så seg veldig fornøyd med det. 

Neste kamp er borte mot Levanger til helga. 

 

 

Annonse: