FOLKETS KAMP 2022

Vi møter Alta i 2 runde i cupen på TUIL Arena onsdag 22 juni, og i år blir dette Folkets Kamp som vi nå kjører for 4 året. Konseptet er enkelt - jo flere som kommer og ser på, jo mer billettinntekter får klubben og det er gratis inngang for alle

I 2018, 2019 og 2021 arrangerte vi Folkets Kamp på TUIL Arena. Alle gangene ble det en stor suksess, og vi fylte arenaen til randen. I tillegg til fulle tribuner sørget mange
fantastiske bidragsytere sørget for en perfekt aften, la oss gjøre det igjen!

I år er vi endelig i gang med en "normal" sesong etter noen korona-pregete sesonger, og vi kan ta i mot alle som vil komme på kamp.

Da passer det veldig bra med et prestisjefylt CUP-oppgjør mot våre naboer fra Alta, som vi har møtt noen ganger de siste årene med vekslende hell. Begge ønsker å gå videre i cupen, og møte Bodø-Glimt, Tromsø IL eller andre lag fra tippeligaen. Hjemme - på TUIL Arena, med hjelp fra "hele Dalen" så skal vi legge forholdene til rette for en folkefest.

Sammen med næringslivet og privatpersoner vil vi lage en skikkelig sommerfest med et fullsatt TUIL Arena!

Publikumsbilletten er selvfølgelig gratis.

Kampen finansieres ved at våre gode venner fra næringslivet, samt engasjerte privatpersoner, betaler et valgfritt kronebeløp per tilskuer.

Minste beløp for privatpersoner er 50 øre per tilskuer, og maksimalt bidrag blir da 583 kroner.

Målet er en fullsatt stadion, og en fantastisk ramme rundt kampen, vi håper å fylle alle 1165 plassene under tak. TUIL Arena har nå en kapasitet etter utbyggingen på 1763 tilskuere. Aldri før har det vært mulig å fylle alle disse plassene, får vi det til nå?

Vi håper du vil være med på festen - både som bidragsyter, men aller viktigst som tilskuer.

Vil du være med å bidra til festen og TUIL Fotball, så kan du gjøre det her:

Bidra? Klikk her og bli med

#heiadaln

Annonse: