Fotballcampen ble raskt full - så vi utvider med 40 plasser til

Alle de 40 plassene ble raskt booket, så David og Co har snudd seg, og vi utvider nå med nye 40 plasser til Fotballcampen i uke 25

Det er nå mulig å melde seg på sommerens fotballcamp igjen. De 40 åpne plassene ble "revet vekk" og vi har nå åpnet for 40 nye.

Du kan melde deg på ved å klikke her:  Påmelding TUIL Fotballcamp

OPPRINNELIG INVITASJON

For jenter og gutter f. 2013-2008. Barna deles inn i mindre grupper etter alder og ferdigheter. Campen går over 5 dager; mandag – fredag i uke 25 (21-25 juni).

Det vil totalt være 10 økter i løpet av disse 5 dagene. 7 av disse er fotballrelatert, 2 foregår i turnhallen og 1 økt er introduksjon til styrketrening - vi bruker hele anlegget på TUIL Arena. 

Teknisk, lek, spill/motspill, mange touch (konkurranser), motorikk/koordinasjon, introdusering av den fysiske dimensjon (egenvekts trening).

Det vil være trenere fra TUILs utviklingsavdeling, spillere og vi får besøk av A-lagsspillerne med forbehold om at de går klar av koronareglene under fotballcampen.

Bli med på en uke med fart og moro, nye vennskap og mye humør!

Elevene må ha med egen lunsj. 

Tid: 10:00 – 13:00

80 plasser tilgjengelig

Pris: 1 500 kr - (søskenmoderasjon 750,-)

PÅMELDING HER: KLIKK HER

Ps: Om noen ønsker å reservere seg mot å bli fotografert i løpet fotballcampen, er bare å melde fra om dette. Bildene blir brukt i egen markedsføring og på egne kanaler i TUIL Fotball.

 

Annonse: