FULLSATT TUIL ARENA

Vi møter Kvik Halden på TUIL Arena lørdag 23 oktober, og da er det klart for folkefest igjen. Det er gratis inngang, og TUIL Fotball tjener penger på alle som tar turen innom TUIL Arena denne dagen. Vær med, støtt opp og bidra til en fest i Dalen

I 2018 og 2019 arrangerte vi Folkets Kamp på TUIL Arena. Begge gangene ble det en stor suksess, og vi fylte arenaen til randen. I tillegg til fulle tribuner sørget mange fantastiske bidragsytere sørget for en perfekt aften, la oss gjøre det igjen!

Etter noen særdeles lange måneder med sosial avstand og mye sofa-tid ønsker vi å markere at vi igjen kan møtes. Samfunnet - og ikke minst - idretten, er åpnet igjen!

Sammen med næringslivet og privatpersoner vil vi lage en skikkelig høstfest med et fullsatt TUIL Arena!

Publikumsbilletten er selvfølgelig gratis.

Kampen finansieres ved at våre gode venner fra næringslivet, samt engasjerte privatpersoner, betaler et valgfritt kronebeløp per tilskuer.

Minste beløp for privatpersoner er 50 øre per tilskuer, og maksimalt bidrag blir da 583 kroner.

Målet er en fullsatt stadion, og en fantastisk ramme rundt kampen, vi håper å fylle alle 1165 plassene under tak. TUIL Arena har nå en kapasitet etter utbyggingen på 1763 tilskuere. Aldri før har det vært mulig å fylle alle disse plassene, får vi det til nå?

Vi håper du vil være med på festen - både som bidragsyter, men aller viktigst som tilskuer. 

Se mer om Folkets kamp og status her og husk, vi vil gjerne se deg på kamp lørdag 23. oktober klokka 15.30

#heiadaln

Annonse: