GJØVIK-LYN PÅ LØRDAG KL 14:00

Endelig en lørdagskamp, og vi skal revansjere bortetapet tidligere i sesongen, i en kamp vi hadde nok sjanser til å avgjøre.

Etter å ha sett og hørt treningen på torsdag virker det som det er en motivert og kampklar gjeng som skal forsvare hjemmelagets farger på lørdag. Som vanlig var det konkurransedag på torsdag og etter å ha sett noen så kan vi dra noen slutninger som er "tribuneslutninger" :-)

- Patrik og Egerton går igjen på vinnerlagene

- Nå har Håvard og Mikkelsen også fått kjenne på følelsen, og strutter av selvtillit

- Løva og Steffen hadde trøbbel med å ta poeng på treninga

Planleggingen til trenerne har vært i gang lenge, og vi gleder oss til å se oppfølgingen fra forrige hjemmekamp - et sprudlende, aggressivt og angrepsvillig TUIL lag som jager poeng.

Vinnerlaget fra gårsdagens trening

Gjøvik-Lyn ligger hakket foran oss på tabellen, med ett poeng. De har en sterk hjemmestatisikk, mens bortestatistikken deres er 3-1-6  med en målforskjell på 12-28, noe som betyr at 10 av deres 31 poeng er blitt tatt på bortebane. I bortekampen før sommeren tapte vi 0-1, en kamp som vi i etterkant kunne erkjenne at vi hadde nok sjanser til å ta poeng .

Vi har sett bra ut i de siste kampene og håper at flest mulig tar turen til TUIL Arena og støtte TUIL i poengjakten.