GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Et langt og innholdsrikt år er ved ende, og vår styreleder Trygve Myrvang oppsummerer godt året i TUIL Fotball, og ser litt fremover.

TUIL venner

Hva skjer i dalen? Det spørsmålet er det mange av oss tillitsvalgte og ansatte i TUIL som får når vi beveger oss i og utenfor kjerneområde til TUIL Arena. Det korte svaret er: Svært mye positivt. Det mer omfattende svaret får du ved å lese TUIL posten. Ikke minst om sporten og utviklingen her.

Hele stadionområdet er nå oppgradert og gjerdet inn. Nytt lysanlegg til en verdi av 18 mill.kr er på plass. Nå gjenstår en total fornying av undervarme og nytt kunstgress. Dette blir nok et stort løft. Det vi skje i løpet av en to- års periode, og krever kapital og innsats fra ansatte i TUIL, tillitsvalgte samt venner og sponsorer. Nok en etappe i utviklingen av idretts- og samfunnsarenaen i Tromsdalen.  Hvordan kan vi si det; jo fordi turnhallen og fotballhallen nå er tatt i full bruk. Mellom 6.000 og 7.000 barn og unge og etter hvert flere voksne besøker TUIL Arena hver uke. Idrettsglede og trivsel settes i høysete, det er allerede trangt om plassen. Nytt treningssenter får stadig flere medlemmer, det er aktivitet på alle flater. Sportslig utvikling og helseforebygging går hånd i hånd.

TUIL kunst 1.jpg

Campingen blomstrer etter en tøff Coronaperiode, omsetningen er stigende selv om det vil ta tid før alle vinterturistene er tilbake. Det er trivelig å komme til dalen enten du skal på langtur eller besøke gutta på skauen. Det samme gjelder sosialisering og trening innomhus. Trivsel skaper aktivitet, aktivitet skaper mer aktivitet. Det er et felles ansvar å bygge gode miljøer for alle som vil komme til oss. Vi har mange som gjør en stor innsats, den er betydningsfull og fører til at flere får lyst til å bli med. Takk til alle dere.

Selv om det har vært store begrensninger på idrettsaktiviteten, spesielt første halvdel i 2021, har andre halvdel vist en tilnærming til normalen. Et av høydepunktene var helga med TUIL-kunsten: 175 lag deltok, Coronareglene ga oss ekstra utfordringer, men like fullt var turneringen godt organisert og ble gjennomført flott av ansatte og veldig mange frivillige ildsjeler. Tusen takk.

A-laget i PostNord-ligaen har tatt et skritt opp fra 2020 sesongen. Utvikling har vært prioritert og flere av våre unge og lovende har fått prøve seg på førstelaget og kjenne på nivået. Vi fortsetter arbeidet inn i budsjettforhandlingene for 2022 og håper å kunne øke satsingen på flere andre områder. Det økonomiske resultatet i Coronaåret 2020/2021 er akseptabelt, men vi, i likhet med mange klubber arbeider hardt for å få endene til å møtes.

20211023-_DSC0287.jpg

Damelaget har kanskje vært det laget i klubben som har hatt størst utfordringer gjennom pandemien, med ekstra strenge begrensninger rundt treninger og det å i det hele tatt kunne samles. Seriestarten kom også veldig sent, samt at serien ble avkortet med tanke på antall kamper. Likevel har laget stått samlet og gjennomført en fin sesong, og ville med et par mål ekstra i siste kamp fått muligheten til å kvalifisere seg inn i allnorsk 1. divisjon. 

Jeg har vært inne på bredden og mengden i aktiviteten i klubben, men også kvaliteten har vært god og TUIL har i år hatt flere lag som har prestert godt på banen. Vi har fått 3 kretsmestre: Gutter 15, Jenter 15 og Gutter 19. Gratulerer til alle spillere, trenere og øvrig apparat rundt lagene med en meget god sesong. 

Kretsmester J15-2021-2.jpg

Vinteren nærmer seg snart, da er akkurat du velkommen som medlem, enten du skal starte opp i en av idrettene våre eller du vil prøve deg på vårt treningssenter. Du vil du treffe kjente eller få nye venner. Til deg som er medlem, vi ses på TUIL-Arena.

Velkommen til Tromsdalen og en riktig god jul til dere alle.

Annonse: