GODE UTSIKTER FOR A-LAGET

Post-Nord ligaen lar vente på seg, men nå kan det virke som om det kan være realisme med oppstart i juni og dobbel tradisjonell serie.

Etter en tid med mye varierende signaler og tydelighet rundt oppstart av Post-Nord ligaen, er det nå et sterkt håp om å starte opp seriespillet i helgen 19-20 juni, og spille en vanlig dobbel serie, som dog varer et stykke inn i vinteren med siste kamp 13. november borte mot Kongsvinger.

Det er nå laget et oppsett som sier at TUIL sesongåpner borte mot Kvik-Halden denne helga, men det betinger også at det er kontroll på smittesituasjonen, endringer i negativ retning her vil kunne påvire seriestarten. Første hjemmekamp vil være mot Brattvåg helga etterpå, et lag vi møtte i sesongavslutningen i 2020 - Brattvåg - TUIL Fotball 2020

Uansett, så er dette gode nyheter og guttene jobber nå med forberedelser frem mot første kamp. Det åpnes også opp for treningskamper fra og med neste helg, og i perioden fremover kan vi nok få se TUIL i treningskamper mot både Alta og Senja for de som er ekstra sugne på kamper.

_CEC0031.jpg

Etter et langt år i pandemitilstand så er vi mange som er lystne på å se våre lokale TUIL -gutter i kamp, og vi kan garantere at gjenget er klar for å slå godt fra seg når drakten kommer på. Vi vil komme ut med billettinformasjon i løpet av kort tid, resten av kampoppsettet finner du her:

TUIL Fotball - kamper 2021

 

Annonse: