Henrik klar for 2 nye år

Arbeidet med neste års stall går stadig fremover og en av brikkene er nå falt på plass med Henrik Johnsgård som blir å se i TUIL- drakten de neste 2 årene

Henrik har hatt en fin stigning i hele år og var en av våre beste spillere utover høsten der han til slutt også begynte å markere seg i målprotokollen fra sin plass på venstrebacken. 

Henrik Johnsgård.JPG
Henrik Johnsgård

Henrik er inne i sin andre periode i TUIL etter at han var hos oss på lån fra TIL i 2018. Siden den gang har Henrik også fått seg ny erfaring fra moderklubben Senja med spill der i 2019. Uheldigvis pådro han seg der en stygg kneskade og brukte hele 2020 på opptrening, den opptreningen tok Henrik på alvor og resultatet ble en flott sesong for TUIL i år - og vi regner med vi har enda mer i vente fremover. 

– Henrik kom hit på en ettårskontrakt fra Senja i fjor og startet over 15 matcher for oss etter å ha vært skadet i 1,5 år. Det er utrolig artig at det har gått såpass bra og at han ønsker å fortsette karrieren i TUIL og ikke minst at det er en toårsavtale. Det gir kontinuitet for oss, kontinuitet for han, og vi tenker det er helt, helt perfekt, sier TUIL-trener Alexander Samuelsen til iTromsø.

 

 

Annonse: