Mo_signering2014

Hør etter: Kapteinen taler!

- Den verste dagen i min fotballkarriere

TUIL-Kjelsås
TUIL-Kjelsås

11. november 2012 var den verste dagen i min fotballkarriere, vi rykket ned fra 1.divisjon med TUIL i siste serierunde. Vi var ett (!) fattig mål unna å klare oss det året. Den fortvilelsen og tomheten jeg følte etter kampen hadde jeg aldri følt tidligere. Det var tårer og sinne i garderoben etter kampen, noen måtte trøstes og noen måtte roes ned. Jeg husker at jeg tenkte at den seks timers lange bussturen hjem til Tromsø kom til å bli helt for jævlig. Spesielt for de fra Tindfotingan som 

hadde tatt den lange turen til Alta sammen med oss. Jeg syntes det var så synd at vi ikke kunne betale dem tilbake med seier for støtten de hadde gitt oss.

Det var dørgende stille på bussen i flere timer. Her satt vi 30-40 stykk i samme buss med de samme tankene, den samme tomheten og den samme fortvilelsen. Det gikk ikke lange tiden før vi diskuterte kampen og diskuterte neste år. Vi var alle enige, vi skal opp neste år! Tindfotingan lettet på stemninga, dro noen dårlige vitser og fikk dradd oss gutta opp av gulvet. Uten dem med oss på den bussen tror jeg ikke turen hadde vært den samme. Den utviklet seg faktisk til å bli en av mine aller beste minner!

Jeg fikk ikke være med på opprykket i 2013, men får forhåpentligvis være med på opprykket i 2016. Etter mange måneder med treninger og kamper har vi kommet til den dagen vi kan avgjøre serien på hjemmebane. 9. oktober 2016 skal vi ut på TUIL Arena for å gjenskape de gode minnene og lage nye minneverdige øyeblikk. Jeg kan ikke love at vi rykker opp på søndag, men jeg kan love gutter som springer seg i hjel, attraktiv og effektiv fotball og masse masse målsjanser.

 

Vil du være med å skape nye minner med oss?

Vil du være med å oppleve ekte fotballglede?

Møt opp på TUIL Arena søndag klokken 15:00.

 

-Mo-

Annonse: