ISAK DEBUTERER MOT BRATTVÅG

Isak Vådebu, som kom fra Reinen i fjor, debuterer i dag på stopperplass i den vanskelige bortekampen mot Brattvåg

Når TUIL Fotball entrer banen i dag mot Brattvåg, er det en unggutt, født i 2003, som danner stopperduoen med Casper Øyvann. Isak Vådebu som har trent med a-laget i hele år, får sin debut i en vanskelig bortekamp på Vestlandet.

I forrige hjemmekamp var han sekunder unna debut da Henrik Åsali Hansen slet litt med skader i andre omgang, men kom ikke inn. Men nå er både Tobias Vibe og Henrik ute med skader og sykdom, og Isak står klar til å løse oppgaven.

Utviklngssjef i TUIL Fotball - David Lundblad har følgende kommentarer til Isaks debut:

"Isak har gått en veldig fin skole i Reinen og kom hit foran årets sesong. Dette viser at det gror godt i mange miljøer på fastlandet og i Tromsø. Isak er en spillende stopper som er med ballen, god pasningsspiller og smart og tøff i duellspillet.

Han har jobbet godt og er blant de mest ambisiøse guttene vi har i utviklingsavdelingen vårs. Når han setter seg mål - jobber han knallhardt og gir seg ikke før han når de.

Gratulere med debut, Isak! ....og gratulerer til Reinen med en fantastisk utført jobb og den første (?) av forhåpentligvis mange gutter eller jenter som tar steget derifra inn i toppfotballen"

Brattvåg kom på plassen foran TUIL Fotball før sluttspillet, og vi møtte de på TUIL Arena i en kamp hvor vi vant 3-2 etter scoringer av Vegard, Pat og Gabba i et spennende oppgjør. De har tapt sine 3 siste kamper mot Fredrikstad (2 ganger) og Alta, og har en giftig spiller i Sondre Sandnes Beite som har scoret 7 mål i år, samt en fryktet bortebane som har skapt problemer for mange andre lag. 

Ingen av lagene har opprykksplasser innen rekkevidde, men kjemper for heder og ære, og Alex, David og resten av guttene stiller godt forberedt.

Da ønsker vi både Isak og resten av gjenget lykke til i kampen og følger opp en deilig 3 poenger hjemme mot Hødd forrige helg.

#heiadaln

 

Annonse: