ISAK VÅDEBU SIGNERER SIN FØRSTE PROFFKONTRAKT

Etter å ha levert overbevisende spill de siste månedene, premieres Isak (2003) med kontrakt i TUIL. Isak spiller både back og stopper og har tatt store steg i årets sesong. Vi er veldig glad for at Isak har bestemt seg for å ta de neste stegene også her i TUIL

I dag signerte Isak sin første proffkontrakt med TUIL. 

Han debuterte fra start i fjorårets siste kamp mot Brattvåg - som midtstopper, og har gjennom året fortsatt utviklingen sin i TUIL på en overbevisende måte.

Isak spilte frem til 2020 aldersbestemt for Reinen IL, før han tok overgang til TUIL og etablerte seg på fotball linja ved Tromsdalen videregående skole. Etter kort tid ble han innlemmet i treningsgruppa rundt A-laget, før han på like kort tid etablerte seg og fikk sin debut.

Isak Vådebu
Isak Vådebu

Isak er en spillende stopper som er flink til å lese spillet, god med ball og har en stoisk ro i spillet. Han har etterhvert begynt å å ta "sin plass" og har høy annerkjennelse for sine ferdigheter på banen.

Sportslig leder Thomas Heide er særdeles fornøyd med signaturen til Isak og uttaler: 

"Isak er nok et eksempel på unggutter i TUIL som tar steget og er i kontinuerlig utvikling, og som vokser med oppgavene. Vi ønsker å bygge en kultur og en plass her i Tromsdalen hvor vi kan utvikle spillere til å bli så gode som de bare vil, og vi har flere som kommer etter. TUIL skal primært være en klubb for spillere fra nordnorge, og i dag er stallen 100% basert på dette og således er Isak et godt eksempel på dette.

Vi gratulerer Isak og ønsker han lykke til videre i sesongen!

#heiadaln 

Annonse: