KJELSÅS BORTE PÅ SØNDAG

Med 3 kamper igjen før fotballferien, tar vi turen til Oslo førstkommende søndag og møter Kjelsås på Grefsen kunstgress.

Etter å ha feiret en 3-0 seier hjemme mot Bærum forrige helg, har vi hatt en god treningsuke på TUIL Arena og er klare for å møte Kjelsås på søndag. Lagene ligger side ved side på tabellen og begge trenger en seier for å henge på øvre halvdel inn mot høstsesongen.

Kjelsås kommer fra et hjemmetap mot Træff (0-2) i forrige kamp, men har tatt 3 av sine 4 seire på hjemmebane og står med sterke 11-3 i målforskjell på hjemmebane. Den mest kjente spilleren de har - for oss i Tromsdalen er Sebastian Østmann Ottesen, som spilte i TUIL helt frem til 2018, og har etter det spilt for Finnsnes, Senja og nå Kjelsås.

TUIL jakter sin første borteseier for sesongen, og selv om vi har vært nært noen ganger så har ikke uttellingen gått til vår fordel. Vi ser sterkere og sterkere ut borte, og jakter sterkt en god prestasjon i hovedstaden og går for full uttelling. Det rapporteres om hard kamp om plassene, og mange som har lyst å bidra og det blir spennende å se hva Alex kommer med på søndag.

Neste hjemmekamp etter dette er Folkets Kamp, allerede førstkommende onsdag mot Alta kl 18.30 på TUIL Arena. Da står det om 3 runde i cupen, og lysten på å komme så langt som mulig er stor hos begge. Vi har møtt de mange ganger de siste årene, men i årets NM-cup ønsker vi å gå så langt som vi kan - så sett av denne i kalenderen, selv om det er skoleavslutninger og masse annet om dagen - det blir gøy.

 

Annonse: