Lokaloppgjør i kveld - TUIL vs Fløya

I kveld tar vi i mot Fløya til et spennende lokaloppgjør. Fløya kjemper mot nedrykk, og TUIL Fotball ønsker å klatre videre på tabellen og går for 3 poeng.

Etter 0-0 mot Hødd som var en voksen kamp med mye dueller og trøkk der Hødd ikke kom opp til nord for å lage en festforestilling. Kynisk til tusen på alt av frispark, kast og valg på ball, men vi fikk en nerve i kampen som er gøy å stå i. Her har vi som lag slitt tidligere. Når rytmen i kampen ikke blir helt som vi håper på. Da har vi hatt en tendens til å sprekke litt opp, mistet struktur på det vi gjør. Fått negative tanker som gjør at vi har stresset oss selv til å ta dårligere situasjon bestemte valg. 

Da var det deilig å se et lag 'stå" i det. Tar fighten i kampen. Oppofrende i dueller som selv Thomas Heide ville vært stolt av. Rett å slett et lag med stor L. Da var det kjipt at vi ikke fikk belønning for strevet når vi fikk en trippelsjanse helt på tampen av kampen. Det hadde guttene fortjent. 

Nå er det vår by kollega Fløya som står for tur. De kommer med selvtillit i bagasjen, og er ubeseiret på de tre siste kampene. De slo Brattvåg hjemme på søndag fullt fortjent. 

Vi spilte uavgjort borte mot dem i serien. Røk ut av cupen på verst tenkelige vis på straffespark konkurranse. Brutalt å tungt etter spill å sjanser. 

Vi føler at vi har fått dårlig betalt i oppgjørene mot Fløya, samtidig har de gjort det vanskelig for oss. All honnør til dem, men nå må skapet settes på plass. De kjemper for overlevelse i divisjonen, vi vil ha revansje og fortsette klatringen på tabellen. Kan vi få en bedre inngang på et byderby? 

Det eneste som er sikkert er at fotball sees best live på stadion. Da vil du få føle å ta på nerven som ligger lufta når to Tromsø lag møtes til dyst. Prestisje og stolthet er to nøkkelord her. 

Alex 

Heia daaln.... 

Annonse: