LØVA MELDER SEG VELDIG KLAR FOR SESONGSTART

Etter at Løva kom fra Finnsnes i 2018, har han vært en publikumsfavoritt. Alltid full innsats, masse ferdigheter og et smittende engasjement gjør at Løva er en av våre mest fremtredende spillere.

Vi er heldige som har Andreas "Løva" Løvland i TUIL.

Løva er en 100% spiller, som er en som absolutt har ferdigheter og innstilling til å kunne ha en sjanse til å spille i tippeligaen. Heldigvis for oss spiller han i rødt og blått, og har preget a-laget i 3 år og ser frem til sitt 4.

Løva er opprinnelig Lyngen-gutt, har har en stolt fotballtradisjon å ta vare på, da Lyngen historisk sett har fostret veldig gode spillere og markert seg i en årrekke. Han har med unntak av 5 kamper for Alta spilt i Lyngen, Finnsnes og TUIL Fotball, og i TUIL har midtbaneterrieren spilt 71 kamper og scoret 11 mål.

Løva har vært med på mye i TUIL. Fra kampen i toppen av OBOS-ligaen til nedrykk og nå en restart i Post-Nord ligaen med en "renovert" a-lagsstall. Selv med mange sentrale spillere borte, så har Løva stått hardt på i vinter og mer motivert enn på lenge. Lysten på poeng samt å markere seg i 2021 er stor, og her kan du selv høre hva Løva tenker om den kommende sesongen.


Annonse: