Martin vil fortsette å levere fra øverste hylle

Martin har vært i TUIL siden 2013, hatt skadeproblemer lenge, men har alltid kommet tilbake. I 2020 leverte han en kanonsesong og er lysten på mer....

Etter en bunnsolid sesong i 2020, føler Martin at mye av de problemene han har hatt knyttet til skader er et tilbakelagt kapittel. Martin kom på årets lag i Post-Nord ligaen og markerte seg gjennom hele sesongen gjennom defensiv trygghet og som en offensiv trussel.

Martin kom til TUIL i 2013 da han gikk fotballlinja på Tromsdalen videregående skole, og er nå blitt en av de sterke og gode stemmene i gruppa. Han har 26 kamper for A-laget og 2 mål, og begge målene kom i samme kamp i 2020 i 6-0 seieren mot Fløya. Med unntak av et lite lån til Senja i 2017 hvor han fikk 14 kamper har Martin stort sett alltid vært i TUIL.

Få har vært så skadeplaget som Martin, og det som har imponert mange er Martins standhaftighet i tunge stunder, hvor mye av hverdagen har gått til å bygge seg opp etter skader. Derfor gledet det mange at nettopp Martin sto frem som den spilleren han er i 2020, og er klar til å utvikle seg enda mer.


Annonse: