Nedtur i Alta

2. påskedag tok vi turen til Alta og Finnmarkshallen. Dessverre var hverken spill eller resultat av det gode slaget og årets første bortekamp endte med tap 2-0

Inngangen til til kampen ble også noe spesiell etter at Alexander Samuelsen måtte kaste inn håndkleet etter å ha vært vel ivrig på skitur påskeaften. Laget ble dermed ledet av David Lundblad i hans fravær med god støtte fra Aslak Sokki og Thomas Heide. 

Som så ofte før i oppgjørene mot Alta ble det mange tette dueller og oppjaget spill. Det var en første omgang uten særlig med muligheter til noen av lagene til å få ballen i mål. Nærmest for oss var Vegard Lysvoll, men han fikk dårlig treff på skuddet sitt fra rett innenfor 16- meteren. 

Etter pausen tok Alta mer og mer kontrollen over banespillet uten at det skjedde for mye foran mål. Kampbildet var fremdeles preget av mye dueller og lite planmessighet i spillet. Etter 60 minutter kom Alta seg løs på vår venstre side og på bakerste stolpe kom Christian Reginiussen seg litt løs og fikk sendt avgårde en heading via Steffen Pedersen, ballen fikk en veldig merkelig skru og snek seg inn via stanga til 1-0.

Selv etter denne vekkeren klarte vi ikke å få et bedre tak om kampen og 9 minutter senere var det igjen et innlegg fra høyre som fant panna til Reginiussen og vi var under med 2 mål. 

Mot slutten av kampen klarte vi å skape et lite trykk og det ble noen få situasjoner inne i boksen til Alta, med særlig farlig ble det dessverre aldri og kampen endte i et skuffende tap. 

Neste helg er det Hødd som kommer til TUIL Arena, vi ønsker alle velkommen til den kampen. Avspark klokka 1300, søndag 24. april. 

 

 

Annonse: