NY BORTEKAMP TIL HELGA - VI MØTER BÆRUM

Førstkommende søndag møter vi Bærum i Oslo, før vi går inn i periode med 3 hjemmekamper som også inkluderer et cup-oppgjør mot Bryne og et gjensyn med Sigurd.

Etter 3 seiere og en uavgjort på de 4 siste kampene, så kan det tyde på en god avslutning av sesongen nå som høsten for fullt har kommet til Tromsdalen. Etter helgens seier med Ullensaker Kisa, som var en solid gjennomføring i 90 minutter er både selvtilliten og humøret upåklagelig og vi reiser til Oslo for å levere nok en god kamp og jakter poeng.

Bærum ligger pr dags dato på 13 og nest siste plass i divisjonen og har plukket 10 poeng hjemme av totalt 19 poeng. De har 2 seier, en uavgjort og ett tap på de 4 siste kampene, og tapet kom i forrige serierunde hvor det ble 1-2 mot Gjøvik Lyn.

Tabell 140922.JPG
Tabell pr 14 september 2022

Helgen etterpå er det ny hjemmekamp på TUIL Arena og vi møter Gjøvik-Lyn kl 14 på lørdag den 24 september - et lag vi tape 0-1 mot i vårens bortekamp.

Onsdag 28 september kl 18:00 møter vi Bryne i cupens 3 runde. Vinneren av denne kampen møter Stabæk, og om vi går videre så blir det ny hjemmekamp på TUIL Arena.

Det har vært mange cupeventyr i dalen, og mange husker nok TUIL - Bodø Glimt hvor vi vant 6-2 i 2015, Strømsgodset i 2014 hvor vi vant 4-2 og Sarpsborg 08 i 2019 hvor vi vant i en høydramatisk kamp hvor vi spilte store deler av kampen med 10 mann.

Det er lov å drømme om et nytt cupeventyr, og vi ser frem til å gjeste Bryne onsdag 28 september.