OPPSTART VINTERSESONG PÅ TUIL ARENA

I dag, mandag 31.10 starter vi inne sesongen på TUIL Arena, og ønsker alle lag velkommen til trening, samt trenere og foresatte det samme.

De første vintertreningene starter i dag, i det som er en 6 måneders lang vinterperiode med høy aktivitet på hele TUIL Arena.

Treningene er fordelt og vi har satt opp de ulike tidspunktene, både for egne lag og eksterne lag som leier treningsfasiliteter her på Arenaen. 

Vi har som i tidligere år hallvakter som sørger for at eventuelle spørsmål kan besvares for gjester og besøkende, og som sørger for ro og orden i hallen.

Her er en repetisjon av våre hallregler. Dette for å respektere de som leier treningstimer her på Arenaen, og at vi sammen tar vare på anlegget vårt:

- kun lag som er satt opp på trening kan befinne seg i på treningsfeltet

- lag som venter på trening kan starte denne i oppvarmingsfeltet (på utsiden av linjene) maks 20 minutter før trening     

- det er ikke tillatt med snus i fotballhallen

- det er ikke tillatt å spytte i gresset

- alt søppel/matavfall kastet i søppelbøttene i hallen

- må og utstyr ryddes på plass etter trening

- hunder har ingen tilgang til TUIL Arena

- forelder kan oppholde seg i Galleriet (2 etasje) og se på treningene her i fra. Treningsfeltet er forbehold trenere og spillere   

- fotballsko skal kun brukes i fotballhallen

Treningskalenderen er stappet gjennom hele uken helt frem til 23:00 mange dager, og vi håper vi kan få en like god logistikk som tidligere år og gode avviklinger av treningene. 

Her er en lenke til treningskalenderen, som vil oppdateres underveis ved endringer.

TRENINGSKALENDER

Lykke til med treningene!

Annonse: