Rekruttene spilte endelig kamp

På onsdag spilte rekruttdamene under 20 år kamp mot Skarp på TUIL Arena, og vi fikk samtidig justert både bilde og lyd på kameraløsningen vår - og begge tingene så veldig bra ut.

Lars og Ronny fikk endelig sett jentene i kamp igjen, denne gangen mot Dønlands gjeng fra Skarp. Banen lå grønn og fin ved kampstart, men etterhvert som "Kong Vinter" kom på besøk igjen, så ble spilleforholdene litt mer utfordrende.

Kampen ble en jevn affære, hvor lagene eide hver sine perioder gjennom 2x45 minutter, men det var TUIL som til slutt kunne stikke avgårde med en 2-0 seier, etter to fine mål av Nea Holand. TUIL gruppen er en fin gjeng i alderen 15-20 år, som trener sammen med resten av A-laget og ser ut til å trives sammen. En del har allerede noen A-lags kamper i beltet, mens andre nok vil få det etterhvert hvis utviklingen fortsetter i samme tempo.

Nå håper vi bare på signaler rundt oppstart av 2 divisjon damer, slik at alle kan starte forberedelsene til seriespill, og endelig kunne se hjemmekamper igjen. Det har vært en alt for lang pause, og det har tæret på motivasjon og entusiasme, men nå gruppen er samlet og motivert så de skal nok være klare når "alvoret" begynner igjen.

SPIIDEO

Vi tester ut streamingsløsningen vi har installert på TUIL Arena, og fra forrige helg til denne kampen var det betydelig bedring å spore. Bildet er mye skarpere, tuningen mellom kameraene begynner å sitte og vi fikk tatt ned tribunelyden ganske mye.

At er det er et verktøy som kan brukes til mye, blir godt illustrert i hverdagen på TUIL Arena, hvor Alex, David og Svenn ofte observeres i dybdeanalyser av treninger og internkamper og kan dra dette inn på treningsfeltet.

Dette blir et viktig verktøy for mange i klubben og til glede for mange som ikke kan komme seg på TUIL Arena når laget sitt har kamp, men kan se det rett hjem i stua eller på telefonen.

Annonse: