ROMJULEN TUIL ARENA – FOTBALLHALL

All organisert trening avsluttes tirsdag 22 desember, og igangsettes igjen mandag 4 januar

Vi vil i år ha tilbud om å ha åpen hall for uorganisert trening på gitte tidspunkter på ulike dager i romjulen. Dette betinger dog at de som kommer har med seg voksne som er tilstede når hallen tas i bruk, og som tømmer hallen for folk når den stenges. Dette må voksne i de ulike lagene ta ansvar for selv, og erfaringene våre viser at dette ikke er noe problem.

Alle trenere og klubber har mottatt nøkler for å kunne låse opp dørene – dørene vil ikke bli satt i «automatisk åpen» funksjon, så her må nøklene medbringes. 

Vi har noen lag som kjører organiserte treninger i romjula og har fått booket treningstider. Grunnen til dette er at disse lagene skal spille kretsfinaler første helgen på nyåret. Dette gjelder Reinen G07, Ulfstind G07, Ulfstind G06 og TUIL G17.

Disse lagene åpner, tømmer og låser hallen når de har treninger, og det må påses at hallen tømmes og døren fra garderoben til fotballhallen går i lås – enten automatisk eller ved å legge den blå brikken på dørlåsen når døren er igjen, da vil den låses.

Oversikt over når det er åpent for uorganisert trening, vises i treningsdagboka på følgende lenke:

https://teamup.com/ksdqt3poo8p64uvwfe

Utover disse tidene skal hallen være stengt for aktivitet.

Ha en strålende julefeiring!

 

Annonse: