SEIER MOT ASKER

I en kamp som hadde "alt av vær", så tok vi en fortjent hjemmeseier mot Asker i en tett og intens batalje på TUIL Arena. En ny debutant fikk også sjansen i midtforsvaret og leverte en veldig god debut

Snøen lavet ned over TUIL Arena i timene inn mot kamp i går, og usikkerheten hersket en stund rundt gjennomføring av kampen.

Banemannskapet som inkluderte mange frivillige, to traktorer, en firehjuling og x antall snøskuffer jobbet intenst før og under kamp, og bidro sterkt til at kampen kunne gjennomføres.

I en forholdsvis jevn første omgang med sjansen begge veier, så tok TUIL ledelsen ved Lars Henrik Baal Andreassen på straffe etter at Martin Albertsen ble felt. De siste 10 minuttene ble preget av tett snøvær som la seg på banen, og da dommeren blåste av første omgang var banen hvit igjen.

Andre omgang startet med noen halvsjanser, og Teodor leverte en fantom matchvinner redning tidlig i omgangen, på et skudd "alle så i mål". Vårt andre mål kom etter et nydelig innlegg fra Henrik Johnsgård, som Elias Egerton headet kontrollert i mål. I kampen fikk vi også 2 røde kort, ett til Asker og ett til Patrik Braathen som ble hardt straffet etter en takling 10 minutter før slutt.

Dagens overraskelse i startelleveren var Jonas Weber (2004), som startet ved siden av Vibe i midtforsvaret. Jonas leverte en sterk debut, og kan kvittere ut sin første med god samvittighet og høyere selvtillit. Vi gratulerer ham med debut, og gleder oss til å følge han videre denne sesongen.

Neste kamp er borte mot Ullensaker Kisa - førstkommende lørdag på Jessheim Stadion kl 13:00.