Seier og fulle tribuner - trekning i kveld

Det ble en av de gode kveldene på TUIL Arena i går, masse folk på tribunen og gnistrende spill fra guttene sikret ny cup- kamp om en uke

Det var en veldig god ramme rundt oppgjøret mot Alta som handlet om retten til videre spill i NM- cupen. Alta åpnet godt, men så tok våre gutter over initiativet og leverte en første omgang av høy klasse.

Høy klasse var det også på tribunen med hele 806 oppmøtte som laget ei fantastisk ramme på kampen med godt engasjement.

Kampen var akkurat slik vi liker å se det med mange tette og tøffe situasjoner kombinert med gode prestasjoner både individuelt og kollektiv. Kampens dommer fortjener også ros for å legge lista der den bør ligge i lokaloppgjør - som igjen sørget for at ballen var i spill det meste av tiden.

Vi fikk en del muligheter til å sette første målet tidlig i kampen og etter drøye 15 minutter kom uttellingen etter en corner som havnet hos Lars Henrik Andreassen på 16 meter. Skuddet smalt i stanga, men en våken og kvikk Martin Albertsen satte returen hardt og kontant i mål til 1 - 0.

Kun 10 minutter senere kombinerte vi fint på venstresiden etter å ha brutt Alta, Kent Malic kom alene med keeper og gjorde det man skal gjøre i slike situasjoner: Curle den hardt i nettveggen!

Lagene gikk til pause med 2-0 etter omgang med virkelig fart og intensitet i.

Etter hvilen ble det et litt mer forsiktig kampbilde, men det var fremdeles mange tette og tøffe situasjoner på banen. Ingen av lagene maktet å skape de helt store sjansene foran målene, nærmest for oss kom igjen Kent Malic som kom alene gjennom mot slutten av omgangen. Dessverre var han ikke like trygg og rolig som i første, og skuddet gikk over mål.

Etter gode 7 minutter med overtid var det et særdeles fornøyd TUIL- lag som gikk av banen.

Nytt av året er at cupens 3. runde trekkes - normalen har vært regionale oppsett av NFF - torsdag kveld klokka 2100 på NRK trekkes neste motstander. Kampen spilles allerede om en uke og vi venter i spenning på resultatet.