SEIER OVER MJØLNER

TUIL Fotball møtte Mjølner til dyst i Senjahallen i dag, og brukte anledningen til å gi masse spilletid til alle. 2 ulike lag i første og andre omgang gjorde det slik at vi hadde mange spillere i sving.

Resultatet ble 3-0 seier, etter en målløs 1 omgang. Målene som kom i 2 andre omgang ble scoret av Isak Vådebu, Kent Malic Swaleh (straffe) og Simen Henriksen som fikk sin første kamp i TUIL-drakt.

I første omgang stilte vi med følgende lag:

Teodor, Martin, Åsali, Isak V, Henrik Johnsgård, Steffen, Patrik, Marius, Elias Egerton, Einar og Didrik.

Andre omgang stilte vi med følgende:

Kai, Isak V, Emil, Isak Vik, Ulrik Celius, Steffen, Asgeir Eliassen, Elias Skogvoll, Kent Malic, Simen og Dovy.

Vi produserte nok sjanser til å score flere mål, men totalt sett en god kamp tidlig i oppkjøringen. Nå venter treningskamp mot Alta IF i Alta førstkommende helg, før vi reiser sørover og møter Nordstrand, Raufoss og Gjøvik Lyn og i tillegg bruker noen dager i sydligere strøk for å forberede oss best mulig til en spennende sesong.