Serien ferdigspilt for damelaget

Etter en enkel serie med 10 kamper, avsluttet samarbeidslaget serien med en fin 2 plass. Nå gjenstår et lite sluttspill før vi kan blåse av sesongen, men tipper at alle er klare for flere kamper før den tid

Serien ble avsluttet på en sterk måte i bortemøtet med TSI på Stakkevollan sin bane. TUIL - TIL 2020 vant 4-0 etter å ha ledet 3-0 til pause, og det vi satt igjen med etter kampen var innsatsen, gutsen og i store perioder evnen til å holde ballen i laget og spille seg til store sjanser.

Med en inngang på sesongen som var vanskelig, så har dette samarbeidet vært viktig. Etterhvert som kampene har blitt spilt, jentene blitt bedre kjent så har både intensitet og spill stadig blitt bedre og i gårsdagens kamp leverte alle jentene. I går var det en fin miks av spillere i alderen 16 til 19 år, og i tillegg til det som ble levert med og uten ball, så var det en gjeng som støttet og backet hverandre i hele kampen og det ga resultat.

Nå gjenstår et sluttspill, hvor datoer og motstandere ikke enda er satt, men det blir fortsatt mye å se frem til utover høsten fra disse jentene.

Tabell sesongen 2022.JPG

 

Annonse: