SESONGEN ER OVER

TUIL Fotball avsluttet årets utgave av Post-Nord ligaen, med borteseieren mot Kongsvinger i helga. Det setter punktum for en unormalt lang sesong, men samtidig ser vi et lag i klar fremgang.

Etter en sesong hvor vi har vært veldig sterke hjemme, og slitt mye på bortebane, men samtidig hatt følelsen av at vi kan slå "hvem som helst" borte, så gjorde 3-1 seieren mot Kongsvinger veldig godt. For mange kunne det ha fremstått som en ubetydelig kamp, men når sesongen oppsummeres så er ofte det man husker best det siste man gjorde. Og med en sterk hjemmeseier mot Alta før kampen på Gjemselunden, så var sesongavslutningen sterk og viser et TUIL Fotball i fremgang. Det er verdt å merke seg at Kongsvinger sto med 12 strake hjemmeseire før kampen og var serievinnere, men uansett så er det en sterk prestasjon og en god erfaring å ta med seg videre.

Samtidig som vi har hatt en sterk hjemmestatistikk med 10 hjemmeseire, 2 uavgjorte og 1 tap, så sitter vi med en følelse av at vi var godt innenfor med tanke på kunne vinne alle.

Kongsvinger forsvar.jfif

 

Sesongen har vært veldig lang, og Alex gir gutta 100% "cred" for å stå løpet fullt ut, og opprettholde både glød og intensitet helt til siste kamp. Vi har vært uheldige med mange utsatte kamper, som ble flyttet fra helg til midtuke, og dette har skapt noen utfordrende uker for gutta, både belastningsmessig og resultatmessig. 

Samtidig har mange unggutter sluppet til gjennom sesongen, og et lite apropos her er at dette har vært første erfaring med "voksen fotball" for mange. I fjor ble 4 divisjon ikke spilt pga corona, samt at den kom i gang veldig sent i år. Det betyr at de har gått rett fra junior til 2 divisjon, som kan være brutalt, men samtidig kan det fortelle noe om treningshverdagen i gruppa som gjør de godt rustet nå utfordringene kommer.

Nå skal det hviles og treningen skal holdes ved like på egenhånd noen uker, før vi er klare for en ny sesong med mange gode og psoitive opplevelser.

Takk for i år og takk til alle som har bidratt rundt laget!

 

Annonse: