SESONGKORT 2022

Bli med TUIL Fotball på veien tilbake til Norsk Toppfotball, og kjøp sesongkort

Vi takker alle for støtten i 2021, hvor vi hadde en veldig sterk hjemme sesong, og befestet at TUIL Arena er en vanskelig bane å komme på besøk til.

Vi tok nye steg og nærmer oss toppen, og hvis vi fortsetter trenden i år, så vil vi være helt i toppen når sesongen gjøres opp. Derfor håper vi at du kjøper sesongkort, er med på å støtte laget og blir med TUIL Fotball på veien tilbake til Norsk Toppfotball!

Det har vært jobbet godt i hele vinter. Stallen består av mange av de som var med i fjor, og som ønsker sterkt å utvikle seg videre, samt at vi har flere nye ansikter som garantert vil gi både nikk og applaus fra tribunene.

Vi føler vi har et sterkt lag, som skal være med å kjempe helt i toppen i år.

SESONGKORT 2022

Sesongkortet gir deg fast plass til alle 13 hjemmekampene til TUIL Fotball. Du er med andre ord garantert en heil sesong med opplevelser på TUIL Arena - til beste pris!

KJØP SESONGKORT OG TA DEL I SPENNINGA PÅ STADION

Kjøp sesongkort her: Sesongkort TUIL Fotball 2022

TUIL Fotball - PRIS

Alle trenere og lagledere (TLFere), vil i år får en ekstra god rabatt på sesongkort på TUIL Arena. Dette forutsetter at du er med aktivt rundt laget, enten som trener eller lagleder.

Det er ikke mulig å kjøpe slike kort på nett eller mobil, for å få denne rabatten må du stikke innom 3 etasjen på TUIL Arena eller sende en mail til [email protected]

 Sesongkortet er nå heldigitalt og blir lagret på din mobil Wallet (iPhone) eller Passbook (Android) slik at du alltid har det tilgjengelig. Vi anbefaler at du laster ned TicketCo appen, slik at du enkelt for tilgang til sesongkortet og kjøp av billetter. Ønsker du fortsatt plastkort – kan dette også bestilles.

DIVERSE INFORMASJON

Voksen fra fylte 16 år

Barn under 16 år

TRENGER DU HJELP?

TicketCo`s supportavdeling [email protected] hjelper deg med bestilling av sesongkort og tekniske problem ved bestilling og kjøp.

Ta kontakt med TUIL Fotball om du har andre spørsmål knyttet til sesongkort for 2022-sesongen. Send ditt spørsmål til [email protected] eller ring oss på telefon 776 79090 (hverdager 09.00 - 16.00).

Annonse: