SESONGSTART ER NÆR OG ALEX ER OFFENSIV OG RASTLØS

Etter en unormalt lang sesongoppkjøring nærmer det seg første kamp. Alexander forteller om oppkjøring, stall, hva du kan forvente deg og ikke minst hva han har gjort under pandemien.

Nå er første seriekamp, borte mot Kvik-Halden bare drøye 1,5 uke unna, og både spillere, trenere, ansatte, supportere og fotballelskere gleder seg voldsomt til kampene begynner igjen.

Vi har snakket med hovedtrener Alexander og fått høre en del om hvordan det har vært å holde motivasjonen oppe under en så lang oppkjøring, sammensetningen i troppen, støtteapparatet, hva du kan forvente deg av TUIL i år og mye annet. Han var tvunget til å svare ærlig og oppriktig etter å blitt satt til veggs av Kristoffer som gjør en glimrende jobb som "stand-in reporter" i denne første av flere videoer hvor vi også kommer til å treffe flere av spillerne.

I år får du også kjøpt gunstige årskort til kr 750,- og her får du alle de 13 hjemmekampene med på kjøpet og ikke minst støtte laget og klubben i kampene som kommer til å rulle tett fremover i sommer og høst. Vi kan love en offensiv gjeng som kommer til å gi alt.

Her kjøper du årskort: Årskort TUIL hjemmekamper 2021


Annonse: