SESONGSTART POST-NORD SERIEN

Fredag 10 juli møter vi Alta IF i første seriekamp på bortebane. Deretter er det kun en uke til vi starter på TUIL Arena, mot FK Senja - lørdag 18 juli kl 14:00

En noe unormal sesongoppkjøring, preget av restriksjoner og usikkerhet er gjennomført, og nå, 10 Juli, kan vi endelig sette i gang årets sesong i Postnordligaen. Vi møter landsdelsrival Alta til dyst i Finnmarkshallen, og ser virkelig frem til å begynne poengjakten.

Treningskamper

De siste 2 ukene har vi gjennomført 3 treningskamper, mot alle de andre nordnorske lagene i Postnordligaen. Det har vært noe varierende prestasjoner, men alt i alt står vi igjen med 2 seiere, 1 uavgjort, og med en tydelig trend med økende nivå på prestasjonene utover i oppkjøringen går vi med god selvtillit inn mot sesongstart.

Forrige lørdag spilte vi mot nettopp Alta i Nordreisa, og i en jevnspilt kamp trakk vi det lengste strået, men Alta hadde nok av sjanser, blant annet en straffe, så vi er aldri komfortable, og ønsker å spille enda bedre denne gangen for å ta med oss 3 poeng hjem til Dalen.

Hovedtrener for A-laget Jonathan Hill trekker frem den noe unormale sesongoppkjøringen, men hyller samtidig alle i klubben, fra ledelse og helt ned til den enkelte spiller for hvordan de har håndtert denne perioden. Han er svært fornøyd med alle de nye spillerne som har kommet inn i vår, og ser frem til den nye satsingen vi har satt i gang i Dalen.

“We will pushing hard to make this a very exciting season for everyone. We hope you will be able to give us your valuable support both on and off the pitch.”

Vi har solgt godt over halvparten av billettene, og ønsker du å sikre deg en billett til denne kampen, så kan du gjøre dette ved å søke opp #126443 (TUIL Tromsdalen Fotball) på VIPPS og kjøpe en billett til "første hjemmekamp".

Vi sees på kamp! #heiadaln

Annonse: