Sigve og Henrik klare for TUIL

Sigve Dalsbø Lohne og Henrik Johnsgård trekker på seg den røde og blå drakten igjen, er blitt godt tatt i mot i spillergruppa og klare for å yte alt for TUIL.

Sesongoppkjøringen fortsetter med uforminsket styrke, og mange spennende og interessante spillere er på plass, klare for kjempe om en plass på laget.

Sigve Dalsbø Lohne, ekte Tromsdaling med fartstid fra Tromsø IL, TUIL og sist i Skjervøy er klar for å trekke på seg den røde og blå drakten igjen. Han er født i 1999 og har spennende ferdigheter knyttet til fart, god på å utfordre og er holdningssterk og treningsvillig. Den siste sesongen i Skjervøy spilte Sigve 23 kamper og scoret 9 mål i 3 divisjon.

Henrik Johnsgård, returnerer til TUIL fra Senja. Han er ekte Senja-gutt, men har også vært en del år i Tromsø IL, TUIL og sist nå i Senja. Henrik står med 8 registrerte kamper for TUIL tidligere Henrik er en defensiv spiller som trives godt på venstresiden, og har en god venstrefot som vil skape utfordringer for mange. Henrik er også bror til en gammel TUIL spiller - Christer Johnsgård som mange vil huske som en målfarlig spiss i klubben.

Vi ønsker begge velkommen til TUIL, og til lykke med sesongen!

#heiadaln

Annonse: