SISTE FØR FOLKETS KAMP

På lørdag kl 15:30 møter vi Kvik-Halden, forhåpentligvis med fulle tribuner og et salig trøkk fra alle kanter i jakten på nye poeng. Alex er litt det filosofiske hjørnet i dag, men også veldig "to-the-point" i sin inngang til kampen.

Da er vi klare for "folkets kamp" mot Kvik-Halden. Hærlig initiativ fra klubb og samarbeidspartnere som ønsker å lage en folkefest på TUIL ARENA. Gratis inngang!!!

Værmeldingen melder at det ligger snø i luften under kampen. Det vil skape en nordnorsk ramme som har gitt god underholdning og opplevelser tidligere. Traktoren vil mest sannsynlig ut å prestere på banen. Banemannskap må være stand by til å måtte måke snø. Flomlysene kommer til å vise seg fra sin beste side. Kaffen vil smake bedre en noen gang. Men hva er det som varmer mest? Fellesskapet!! Det at folk stiller opp for TUIL, kommer på kamp og støtter klubb og spillere. Kanskje møter man naboen, en gammel venn eller bekjent på kamp. Den lille samtalen som har vært satt på vent igjennom pandemien får man plutselig tid å mulighet til. Det varmer. Dette er den beste dugnaden man kan være med på. 

Da er det opp til oss å krydre opplevelsen med å prestere ute på banen. Vi er inne i sluttfasen av sesongen med fem kamper igjen. Vi ligger på femteplass på tabellen, mange vil si at vi ikke har noe å spille for. FEIL. 

1 Vi ønsker å vinne flest mulig fotballkamper. 

2 Vi ønsker å komme høyest mulig på tabellen. 

Begge tingene henger sammen. Gjør du det ene så kommer det andre. Hva må ligge i bunn? 

Sult til å bli bedre, jakte utvikling hver eneste dag. Komme med energi å humør hver eneste dag for å gjøre deg selv og andre bedre. Fokus på de tingene man selv får gjort noe med. Her er det en helt rå "drive" i gruppa. Ingen klaging på været eller at det har vært en lang sesong. Vi er snart i november, vi har holdt på siden oppkjøringa startet i desember i fjor, og vi har stått i en pandemi. Spillerne har ikke hatt ferie. Enda har ikke en spiller nevnt at man er sliten eller lei. TØFT. Det forteller mye. Det forteller om en kultur som har satt seg. Elsker å trene og konkurrere. Det forteller at de har skapt seg et miljø de trives i. 

Kvik-Halden står på motsatt banehalvdel på lørdag. De kan gå forbi oss på tabellen hvis de vinner. De kommer fra et stygt 7-0 tap mot Kongsvinger, men resultatet lyger litt. Kongsvinger var dødelig effektive. Da må man regne med at det er et revansje sugent lag som kommer opp til Tromsdalen. 

Vi steinklar til kamp. Det kommer til å bli en tøff å artig match i et hærlig nordnorsk klima. "Winter is coming, are you?" 

Heia daaln. 

Alex

Annonse: