SISTE KAMP FOR SESONGEN

På søndag spilles siste kamp i årets sesong, når vi møter Kongsvinger på Gjemselunden.

Søndag møter vi serievinnerne som har levert en knallsterk sesong, og som til neste år tar steget opp til OBOS. Det har vært en rekordlang sesong, men laget har stått distansen og stått i det i hele år.

For TUIL sin del så har sesongen på hjemmebane vært knallsterk, med 10 seire, 2 uavgjorte og 1 tap (mot nettopp Kongsvinger), mens bortebane har vært mer utfordrende med 2 seire, 4 uavgjorte og 6 tap. Kongsvinger på sin side har 12 strake seire hjemme, og en målforskjell på 49-9 på Gjemselunden så det blir en tøff og spennende avslutning på sesongen.

TUIL vil avslutte med stil, og går for borteseier - det er få skader i troppen, med unntak av litt småinfluensa som noen spillere har fått den siste uka men både intensiteten og temperaturen på treningen i går tyder på et gjeng som har lyst å reise ned og få et resultat.

Kongsvinger har scoret masse mål i år og har tre spillere med tosifret mål i protokollen. Evigunge Adam Guven har hele 21 mål, mens Jan Martin Andersen og Brage Berg Pedersen har henholdsvis 15 og 13 mål.

For de som vil se kampen, så går den som vanlig på direktesport.no, og kampen starter kl 13:00 på søndag.

#heiadaln

Annonse: