SØNDAG TAR VI I MOT SERIELEDERNE

Vi møter Ullensaker Kisa på søndag kl 17:00 på TUIL Arena. De topper tabellen 4 poeng foran Hødd, men de skal ikke få noe som helst gratis, og vi gleder oss til kamp.

Etter to seire og en uavgjort gjør vi oss klar til kamp, og det er tøff motstand som venter oss søndag. Ullensaker Kisa har 46 poeng på 19 kamper og har skaffet seg en luke på toppen av tabellen og skyter for opprykk til OBOS-ligaen.

De har så langt spilt 10 bortekamper, hvorav 6 seire, 3 uavgjorte og kun ett tap (0-4 mot Gjøvik Lyn). I troppen har de to "ex-TUIL spillere" i Thomas Kristoffersen og Mathias Sundberg (lån fra Sogndal). Toppscoreren er Sondre Sørløkk som hittil i år ha scoret 17 mål hittil i år og står nok på whiteboarden til Alex. Vi ønsker laget til Steffen Landro velkommen til TUIL Arena.

TUIL er godt forberedt, vi har hørt engasjementet på treningsfeltet og registrert ulike rapporter fra sosiale medier, og konkurranseøkta er alltid lett å legge merke til.

Bildet fra vinnerlaget fra gårsdagens trening illustrerer et gjeng som har selvtillit, spilleglede og hvor gleden av å vinne økta er stor.

Vinnerlaget.jpg
Vinnerlaget - Adrian, Henrik, Patrik og Isak

Og ett litt mer betuttet taperlag, der blant annet Sondre ser ut som om han både har tapt og pådratt seg et nytt rødt kort - men de reiser seg alltid.

Taperlaget.jpg
Taperlaget - Jørgen, Sondre, Alexander og Einar

Vi som kjenner Alex vet at kampplanen er klar, alle mulige vurderinger er gjort og at han går til kamp med ett mål - å vinne.

Kampen krasjer med Bodø-Glimts kamp mot Tromsø IL på Alfheim, men vi er temmelig sikre på at det blir bra stemning på TUIL Arena kl 17:00 på søndag.

#heiadaln

Annonse: