SPENNENDE SESONG FOR TUIL J17

Etter to "halve" sesonger, 2 kretsmesterskap og en lang vinter starter endelig "alvoret" for TUILs J17 og den første turen går til Alta, der to kamper mot Bossekop og Tverrelvdalen i interkretsserien venter.

Etter å ha blitt godt kjent med både trenere og spillere gjennom noen år nå, så er det mange som gleder seg til at kampene snart skal komme på løpende både. TUILs J17 er en robust og flott gjeng som legger igjen veldig mange timer på TUIL Arena, både i fotballhallen, på treningssenteret med sine skreddersydde treningsprogrammer i ABEL og ikke minst bare for å henge ut her og ha det gøy.

De aller fleste synes at vinteren ofte blir for lang og gleder seg stort til sommeren, og i år har dette laget veldig mye å se frem mot. Seriespillet i år er et samarbeid mellom Troms Fotballkrets og Finnmark Fotballkrets, og blir en interkretsserie, noe som betyr at vi skal spille mot lag fra Finnmark også. De første kampene ruller allerede førstkommende helg, hvor jentene tar turen til Alta og skal spille begge kampene i Finnmarkshallen.

I tillegg er de kvalifisert for videre spill i NM cupen, hvor de i neste kamp skal spille mot Bossekop litt senere på våren, og i tillegg venter en annen gulrot - NORWAY CUP. Så dette blir en morsom sesong for trenere, spillere, foreldre og familie og oss i TUIL.

Vi besøkte de på trening i går, og her kan dere bli litt bedre kjent med laget


Annonse: