STEFFEN TILBAKE I BLÅTT OG RØDT

Etter 2 års fravær er Steffen (27) klar for å bidra for TUIL. Etter to fine opphold i Ham-Kam og TIL, så returnerer han til klubben som han hadde flere gode sesonger i - og gleder seg.

Steffen Skogvang Pedersen er klar for 2 nye år i TUIL drakten.

I dag ble sportslig leder Thomas Heide og Steffen enige om en to-års kontrakt. Steffen er et særdeles kjent TUIL ansikt for mange her i Tromsdalen, og en populær spiller som vil bidra sterkt i kommende sesong.

Etter å ha trent på styrke- og kardiorommet noen uker etter endt sesong, så har Steffen trent med a-laget de siste to ukene og kjent at lysten til å spille på et spennende TUIL-lag i 2021 ble stor. Steffen vil bidra med mye i en tropp bestående av mange unge, lovende spillere samt mye rutine, og vil være en viktig bidragsyter de neste to årene.

Steffen har 145 kamper for TUIL og 7 mål, og etter forrige TUIL periode har han spilt 41 kamper og 2 mål for Ham-Kam, og 14 kamper for TIL i opprykksesongen 2020, hvor han var en sterk bidragsyter.

Trener Alexander er begeistret for Steffens retur og kommenterer følgende: "Med Steffen får vi en god spiller, med profesjonelle holdninger, erfaring og rutine som kommer godt med inn i mot en lang og tøff sesong. Steffen er en spiller som har vist at han holder et høyt OBOS-nivå i mange sesonger og vi er svært glade for å få ham hjem igjen"

Annonse: