THALE TAR OVER ETTER RENATE

Renate har bidratt til oppstart av aktivitetsskole, treningssenter, fotballskoler og mye annet siden vi flyttet inn i TUIL Arena II har begynt i ny jobb - nå tar Thale over og skal bidra til et best mulig tilbud på TUIL Arena

Renate Klokseth hadde sin siste arbeidsdag fredag 30 april, og skal nå jobbe i Tromsø Svømmeklubb som har hatt en fin vekst siden de flyttet inn på Tromsøbadet og skal jobbe med ulike grupper innenfor svømmemiljøet. Vi har mistet en veldig flink medarbeider som har bidratt til mye i Tromsdalen, men vi har også fått på plass en veldig god erstatter.

Thale har sin bakgrunn fra SATS og har masse erfaring fra ulike former for trening, treningssenter, oppfølging og har blant annet hatt ansvar for etableringen av SATS i sentrum. Hun har gjort mye forskjellig innenfor SATS systemet og stort sett tatt de kursene innenfor trening som er mulige å ta  slik at vi har nå tung og god kompetanse på drift av treningssenter. Dette blir viktig for oss i TUIL nå som vi utvider tilbudet vårt på TUIL Treningssenter i løpet av noen måneders tid.

Thale får også ansvaret for gruppetimer som barsel og pensjonister, og vil sørge for at trivselsnivået i disse gruppene vil være like høyt som det var under Renate :-) I tillegg vil vi nå jobbe med å få opp ulike type tilbud innenfor trening som favner bredere enn det vi har i dag, og dette vil være noe som Thale setter høyt opp på prioriteringslisten sin, blant masse annet.

Vi gleder oss uansett til fortsettelsen og skal jobbe hardt for at de tilbudene dere finner på TUIL Arena skal ha så høy kvalitet som mulig med et skyhøyt trivselsnivå.

Annonse: