Theo Nilsen

Theodor i to nye år

Theodor Nilsen har de siste to årene vært av de mest stabile spillerne i TUIL og har etter hvert utviklet et godt grep om både ballen og keeperplassen. Det er derfor svært gledelig å kunne melde om Theo også blir å se i TUIL- drakt de neste to årene

Theo skrev i dag under på en forlengelse av sin avtale med to år, det har vært gode samtaler gjennom høsten og Theo selv trekker frem det gode miljøet og positiviteten som finnes i så vel klubb som A-lagstroppen. 

Theo har gjennom de siste årene har utviklet seg til å bli en stabil og god keeper med ambisjoner om spill på et høyere nivå både for seg selv og klubben. Det er svært gledelig for TUIL å se at en spiller som har vært i TUIL siden barndommen lykkes i egen klubb og satser videre med mål om spill på høyere nivå. 

Theo har ved siden av fotballen også prioritert utdanning, og er nylig gått inn i jobb som sykepleier på UNN. Det er med andre ord en meget ressurssterk og målbevisst ung mann som har vist at det er mulig å kombinere fotball på høyt nivå med høyere utdanning. Vi håper og tror at dette er til inspirasjon for de neste unge TUIL- guttene som kommer opp for å bli gode fotballspillere og bidragsytere i samfunnet ellers. 

Annonse: