TIDENES YNGSTE DAMELAG?

For første gang i år stilte TUIL/TIL 2020 med et rent damelag bestående av spillere fra TUIL, med unntak av Frida fra TIL 2020 som voktet målet, og det ble en underholdene affære.

TUIL mønstret et lag i gårsdagens kamp mot TSI bestående av en fin miks spillere fra 2006 generasjonen og noen år eldre, med en kamptropp på 16 spillere og spilte for første gang sammen i en seriekamp.

Kampen ble underholdende og velspilt, og både humøret og gnisten ute på banen var lett å legge merke til og ikke minst høre. Allerede etter 6 minutter lå ballen i TSI-målet etter en kanonskudd fra Risten og jentene ga seg ikke før det sto 9-1 på resultattavla. 6 spillere tegnet seg i målprotokollen - Nea Holstad (3 mål), Risten Wikmann (1 mål), Isabel Tounekti (2 mål), Live Elena Hagen (1 mål), Karoline Hansen (1 mål) og Erle Rusten Håland (1 mål).

Speakerbua var bemannet av to ivrige spillere fra 2006 guttene, og det ble en del musikk etter som det ble scoret mål,  som fort ble populært både blant publikum (i høstkulda) og ikke minst spillere og trenere.

Vi takker TSI så mye for kampen og ønsker de lykke til i innspurten på sesongen.

Nå gjenstår 2 kamper i sluttspillet for damer - vi tar i mot Fløya 4.10 på TUIL Arena før vi avslutter sesongen borte mot Senja/Finnsnes den 8.10.

Store kull som kommer

I TUIL har vi nå store jentekull på vei opp og frem, drevet av ivrige og dyktige trenere som rapporterer om stor treningsvilje og trivsel i sine grupper. Både 2006 med Lars Einar Mathiassen og Kjetil Myrbakk som trenere og 2007 kullet med Lasse Bakke og Kristian Mathiassen som trenere,  har rundt 20 spillere på hvert lag. 2008 kullet med Geir Karlsen og Kine Therese Heggås Martinussen har tilsvarende antall, og lengre ned i årsklassene er det store fine kull som kommer opp i Tromsdalen.

Vi ønsker alle til lykke med sesongavslutningen 

Annonse: