Til slutt satt den

I helgens oppgjør mot Eidsvold TF fikk vi se årsbeste ute på banen med fin fotball og dominans i banespillet, men målet måtte vi vente på helt til slutt

I flott spillevær tok vi kontroll over kampen tidlig og skapte etter hvert flere store sjanser i første omgang. Vegard Lysvold var frisk og kom tidlig alene med keeper, uheldigvis traff han keeper og ballen snek seg utenfor stanga. Senere i omgangen var Vegard igjen involvert da han serverte Elias Egerton upresset på 11 meter, avslutningen var rolig og kontrolllert - en halv meter til side for mål.

Vi produserte også flere gode muligheter gjennom omgangen, men uten at det ble konvertert til tellende resultat.

I andre omgang fortsatte vi å ha ballen mye, men kanskje uten å skape like mye som i første. Fra benken ble det tatt grep og Alexander Samuelsen satte inn friske ben for å få enda litt mer fart fremover. Etter 84 minutter satt den til slutt, Andreas Løvland fikk lagt ballen fint til rette av Vegard Lysvold og satte den kontrollert inn fra ca 20 meter og meget fortjent 1-0.

Eidsvold TF blottet seg kraftig etter dette i jakten på en utligning og vi kom til 2 store sjanser ved Dovydas Zala og Kent Malic - men det var ikke dagen for mange mål, vi ser oss fornøyd med det ene vi fikk og retter blikket fremover mot kamp på torsdag mot Vålerenga 2 på Intility stadion.