Vegard Lysvoll

Tilbake på vinnersporet

Søndagens kamp på Føyka mot Aske bød på topp dramatikk og etter hvert 3 poeng hjem til Tromsdalen

Vi var på tur til østlandet i helgen, og i et meget viktig oppgjør var det Vegard Lysmåls mål i 1. omgang som til slutt skulle stå igjen som kampens eneste. Etter 3 kamper på rad med magert utbytte var det utrolig deilig å igjen kjenne på følelsen av å vinne. 

Kampen startet godt for vår del, og en meget pigg Vegard på topp innledet med å sette et hardt og godt press på topp, allerede i åpningsminuttene holdt dette på å gi tellende resultat. En oppofrende Vegard blokkerte et forsøk på klarering fra keeper som ga ballen til en upresset Elias Skogvoll som dessverre ikke fikk kontroll over ballen alene foran mål. 

Vi fortsette å holde initiativet i omgangen og skapte flere gode muligheter, spesielt på dødballer. Tellende resultat kom også etter en dødball. Henrik Johnsgård serverte og etter et par dueller i feltet havnet ballen i føttene hos Lysvoll og fra 6-7 meter dundret han ballen i mål til 1-0 som også ble pauseresultatet. 

Andre omgang ble en forsvarskamp, men det var sjeldent at det ble virkelig farlig foran en god Theodor Nilsen i målet vårt. Nærmest kom Asker etter et frispark som ble slått over muren og spratt ned på streken. Hjemmelaget hadde også en ball i mål, men denne ble korrekt annullert for off-side. Utover omgangen viste laget stor evne og ikke minst evne til å forsvare seg og fikk også etter hvert muligheten til å utnytte noen overganger, uten at disse ble veldig farlige. 

Det ble lagt til hele 6 minutter som ble til neste 7 før dommeren blåste, men heldigvis stod guttene av den lille stormen som kom i avslutningen og kunne ta med seg alle poengene hjem.

Neste match er hjemme mot Træff på søndag 28. august klokka 1300. 

 

Annonse: