TOBIAS VIBE ER KLAR

Etter debuten sin i 2014 mot Hødd, så er Tobias Vibe er klar for sin 8 sesong i Tromsdalen. Etter å ha spilt alle 27 kampene i fjor og levert en veldig god sesong, er han klar til å bidra også i 2022.

I en ny sesong, hvor vi har en god og spennende mix i a-lagstroppen, så vil Tobias i kraft av sin kapteinsrolle og erfaring være en viktig spiller for TUIL neste år.

Tobias har 155 offisielle kamper for TUIL, og har bidratt med 8 mål totalt.  Han har i tillegg spilt for Sortland, Senja, Hødd, Alta og et eventyr i Finland. Selv i en travel hverdag som 3 barns-pappa og en hektisk jobbhverdag, så er lysten fortsatt veldig sterk til å bidra neste sesong.

Vi vet ikke om veldig mange som flere dager i uka løper, eller kall det gjerne "tramper" på mølla på treningssenteret kl 05:30, og det tar vi et tegn på en supermotivert Vibe som vil være med "på morroa". 

Alexander Samuelsen er naturligvis glad for å ha fått kapteinen sin på plass, og sier følgende: "Vi er glade for å få med oss en av bærebjelkene i laget med oss videre, som også setter standard på trening og i kamp. Tobias med sin erfaring har vært veldig viktig i måten vi bygger lag og klubb. Han sprer en trygghet inn i gruppen gjennom sin tilstedeværelse, og har "skolert" mang en ny, ung midtstopper på veien."

Annonse: