Trio klar for 2021

På årets neste siste dag er det en glede å kunne melde at Vegard Lysvoll, Martin Albertsen og Anders Karlsen blir å se på TUIL Arena også neste år.

Anders Karlsen og Vegard Lysvoll har begge to signert forlengelser av for et år, mens vi er veldig fornøyde med å ha med Martin Albertsen de neste to sesongene. 

Alle de tre har mange sesonger bak seg i klubben og er viktig for kontinuiteten i laget. Vegard og Anders er kommet i en alder hvor det er naturlig å ta ett år av gangen, mens Martin nå kommer i en ny fase i sin karriere. Etter flere år med mange og tunge skader har Martin i sesongen 2020 tatt store steg og vært en av de mest markante spillern våre. Han sier følgende til iTromsonår det kommer til valget om to nye år i rødt og blått.

– Jeg har vært veldig tydelig på at jeg trives veldig godt i TUIL, og ser på det veldig attraktivt å bli værende for å utvikle meg enda mer. 

Det arbeides videre med å sette sammen en god og balansert stall og vi håper å signere flere spillere de neste dagene slik at flest mulig er klar til oppstart allerede 4. januar. 

 

Annonse: