TUIL - Bærum

Kampene kommer tett og det er dags for en ny hjemmekamp på TUIL Arena. Søndag 5 september kl 14:00 møter vi Bærum og er revansjesugne etter å ha tapt borte tidligere i sesongen. Alex har følgende inngang mot kampen....

Etter å ha slått Senja 2-0 hjemme sist helg, noe som smakte godt etter det forsmedelige nederlaget mot Hødd. Kampen var bra. 11-2 i sjanser er alltid et godt utgangspunkt til å vinne fotballkamper. Vi burde faktisk skapt enda mer mpt hvor mange gunstige situasjoner vi klarte å komme til inn i siste tredjedel.

Vi klarte oftere å komme oss inn mellom lagdelene til Senja en vi har gjort tidligere, fordi vi klarte å være mer fremoverrettet i spillet vårt. Det ga Senja mer å tenke på. De måtte oftere springe helt «hjem» og når vi var flinke til å pushe linjene våre, sto godt i offensiv markering, da blir det en lang vei frem for Senja. Solid og proff gjennomføring der vi holder nullen, noe som alltid er godt.

Vi fikk midtuke kampen våre utsatt pga Vålerenga 2 hadde for mange spillere som var tatt ut på landslaget. Det har betydd en ny god treningsuke for vårs del. Vi jobber steinhardt for å bli bedre. Ta små steg hele tiden. Vi ønsker ingen gratispassasjerer i TUIL. Her skal vi bidra hver eneste dag til å bli bedre.

Tabellen får vi ikke gjort noe med, neste trening, neste kamp det er det vi kan gjøre noe med. Den mentaliteten SKAL være der.

Bærum har brukt overgangsvinduet til å forsterke seg. Det ga resultat med en gang, de banket Kvik Halden 6-2 hjemme på Sandviken stadion. Vi føler at vi har litt å revansjer etter forrige match mot Bærum der vi tapte 2-0. Det var og er fortsatt års verste for vårs del. Det var en kamp som vi ikke kan være bekjent av. Jeg kan garantere et helt annet TUIL lag som stiller opp på søndag. Sterkere, raskere og ikke minst smartere 😊 Måtte høsten komme.

VI E KLAR. E du?

Alex

Annonse: