TUIL Fotball - Kvik Halden

Etter å ha tapt borte med Fredrikstad i sluttminuttene på et feildømt straffespark, er det en revansjesugen gjeng som er klare til å ta mot Kvik Halden.

Vi matchet FFK som har vunnet de siste 20 kampene sine godt. Det var en voksen kamp med mye dueller, høy intensitet der FFK bikket kampen i sitt favør. Vi skårer to fine mål ved Gabba  på bortebane. Det SKAL gi poeng. Det viser at det bor mye kvalitet i denne troppen. Samtidig må vi ikke bli  "fornøyd" med å å være med i kampen. Fotball handler om poeng, dessverre satt vi igjen med null av dem. Det var skuffende.

Det vi ser er at vi må lære oss å "leve med kampen". Det betyr at vi må ha tilstedeværelse i alt vi gjør. Mot gode lag blir man straffet hvis man sover litt i timen. Noe som viser seg på baklengsmålene våre. Her må vi bli bedre.

Det er også fokuset inn i mot Kvik Halden som blir en ny tøff kamp for oss. Kvik Halden ligger på andreplass a poeng med ALTA. Andreplass gir kvalikk for opprykk til Obosligaen. Det betyr at de har alt å spille for. ARTIG.

Vi har også alt å spille for. Topp 7 gir oss en mulighet for 6 kamper til noe som vi ønsker sterkt. Det ligger mange artige kamper og treningsuker i potten. Utvikling er å konkurre, få referansepunkt hvor vi står hver eneste helg. Helgene er eksamen, det viser om gjør jobben godt nok i hverdagen. Det er heldigvis opp til oss selv, tre poeng gir oss denne muligheten til å forlenge sesongen.

Hva kan man forvente. Vi kommer til å være offensive i alt vi foretar oss. Gjøre oss fortjent til å spille den fotballen vi ønsker med å ta tak i kampen, ta krigen, fighte for hverandre, leve i kampen, modig med ball og være et lag med stor L. Det skal ikke være lett/enkelt å komme til TUIL Arena. Det skal koste for motstanderen å møte oss, det skal være tungt å løpe etter oss, det skal gjøre ondt å møte oss. Da sett vi premissen for å skape en god prestasjon. Dæven kor vi glede oss til match. God kamp.

HEIA DALN

Alex......

Annonse: