TUIL Fotball møter Kvik Halden på søndag

Vi møter Kvik Halden denne helga også, men denne gangen i sluttspill. Alex og David er som vanlig offensive og sjarmerende.

Etter å ha vunnet 3-0 mot Kvik Halden med en god prestasjon av guttene er vi klare for en ny kamp. Seieren var viktig mtp topp 7 som var et mål vi hadde. Dette gir oss seks kamper til, noe vi er svært glad for.

Nå handler det om å ikke bli for "fornøyd" med topp 7 å tro jobben er gjort. Det handler om å bevare sult, nye mål må settes, se verdien i å få seks gode kamper som må brukes til å bli enda bedre. Å konkurrere er jo det artigste vi vet, det som gjør at man legger ned utallige treningstimer i all slags vær å vind. Vi ønsker å skape flere gode prestasjoner utover høsten.

Nå er det borte mot Kvik Halden som gjelder. Det er alltid interessant å se hvordan det påvirker lagene at vi møtte for en uke siden. Vi kjenner hverandre godt, men vi ser at Kvik har signert 3 nye spillere etter kampen mot oss. De viser opprykk ambisjoner. Vi forventer en ny tøff batalje som denne gang spilles på gress i Halden.

Det blir en hærlig utfordring for oss.

Heia DALN

Annonse: