TUIL-kunsten 2014

TUIL-kunsten 17-19 september

Etter ett års opphold på grunn av pandemien, satser vi på å få arrangert TUIL kunsten igjen. Byens største turnering kun for barn, og vi gleder oss til å ta i mot alle lagene.

TROMSDALEN 17-19 SEPTEMBER

TUIL-kunsten er en av de virkelig store happeningene for barnefotballen i løpet av høsten. Vi gleder oss til å skape fantastisk stemning også i år, og nå kan du melde på lag! 

Vi tar i bruk hele anlegget og vil ha kamper både ute på kunstgresset og inne i fotballhallen i TUIL Arena. Vi vil også ha flere utsalgssteder med mat og drikke, og satser på at vi får gjennomført et arrangement som er mest mulig likt de tidligere utgavene av TUIL kunsten med mye aktivitet, gode opplevelser og en sterk sosial arena for alle. Vi har allerede begynt å få påmeldinger fra lag et stykke utenfor Tromsø og det er alltid gøy å møte lag man ikke møter i seriespill.

Vi håper og tror at vi igjen skal kunne klare å komme sammen for en flott fotball-helg i september. Skulle det vise seg at det ikke er mulig å gjennomføre på grunn av Covid- restriksjoner vil påmeldingsavgiften bli refundert.

PÅMELDING TUIL KUNSTEN

Annonse: